YOGASTUDIO BALASANA

Balasana is een kleinschalige yogastudio voor kinderyoga en hatha yoga met veel persoonlijke aandacht. Lestijden in Zoetermeer in overleg.

 

WIE IS JEANET

Ik ben Jeanet Esser, ben getrouwd, moeder van 2 volwassen kinderen en ik heb 12 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt. In het verleden heb ik een praktijk gehad voor Touch for Health en heb veel aan Mindfulness gedaan.
Naast mijn werk ben ik mij gaan verdiepen in yoga en heb met veel plezier de yogadocentenopleiding gedaan. Deze heb ik oktober 2016 afgerond en rond die tijd ben ik ook begonnen met mijn eerste groep voor Hatha yoga op donderdag avond.
In het speciaal onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Ik was daar onderwijsassistent en spelbegeleider. Daar heb ik dus al veel met kinderen gewerkt. Vooral het spel met de kinderen helpt hen heel erg in hun ontwikkeling. Vanuit dat inzicht ben ik na mijn yogaopleiding doorgegaan met Kinderyoga. Nu ga ik de kennis die ik heb opgedaan met spelbegeleiding, als onderwijsassistent en met Kinderyoga bundelen en in de praktijk brengen. De Kinderyoga geef ik zowel in het Mindfullnesscentrum te Alphen aan den Rijn als in Zoetermeer.
Met plezier wil ik kinderen door middel van yoga tot rust laten komen in deze gejaagde wereld. Graag wil ik ook jou enthousiast maken en meenemen in de beleving van yoga!

DSC_5270_edited.jpg
 

WAT VOOR YOGA KAN JE BIJ ONS DOEN

 
 

VOOR MEER  INFO

IJsselstroom 7, 2721 AW Zoetermeer, Netherlands

06 20628414

 

©2018 by Yogastudio Balasana. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now